SAUCY STREETFOOD

Recentebeoordeling


5 sterren uit 268 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saucy Streetfood. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 16:08 dit was echt focking HEER LIJK! super leuke spontane bezorger. gaat een vaste prik worden om hier te bestellen! :)
25 sep 2022 om 15:07 Verrassend lekkere burger. Eenvoud, maar super goed op smaak. Eigenaar kwam het zelf bezorgen met een glimlach. Bezorging duurde circa een uurtje, maar was precies volgens verwachting van Thuisbezorgd. Ik kijk nu al uit naar de shrimp burger!
24 sep 2022 om 20:50 De veggie burger is erg lekker en ook niet zo standaard. Voor herhaling vatbaar!
24 sep 2022 om 19:32 Niet normaal lekker, echt een aanrader.
24 sep 2022 om 11:22 Dit is zo niet normaal lekker! Beste burgers in town! Vooral die shrimp burger was binnen 1 minuut weg :) bezorgers/eigenaar ook echt een spontane gast. Eten word zeker echt met liefde gemaakt!
18 sep 2022 om 19:07 Aanrader! Heerlijke veggie burger, gekruide friet ook prima en alles werd warm en op tijd bezorgd :) (hadden ‘s middags een tijdslot begin avond gekozen).
17 sep 2022 om 18:29 Beste veggie burger die ik ooit heb gegeten. Ook de gekruide friet is erg lekker. Kan dit serieus wel elke dag eten. Ik ga hier nog heel vaak bestellen.
12 sep 2022 om 7:19 Look no further, just order here
11 sep 2022 om 16:50 Het was heerlijk! En de friet met kruiden was ook erg lekker. Ik ga hier zeker vaker bestellen
10 sep 2022 om 1:27 Dit was de derde keer dat ik hier bestelde en elke keer weer perfecte bezorging en heerlijk eten. Goede, royaal belegde burgers en lekkere friet. Nog warm bij aankomst. Aanrader.
8 sep 2022 om 20:10 Burger was delicious and filling. Delivery guy/owner was also kind. Definately, make order again
4 sep 2022 om 19:46 Eten was goed. Cool Aid was niet zo lekker als ik me kan herinneren. Raad aan ook wat bredere drank selectie. Is makkelijke omzet, Cola, ijsthee. Die verlies je nu en misschien bestellen wel mensen hierdoor ook niet als er geen drinken in huis is.