SAUCY STREETFOOD

Recentebeoordeling


5 sterren uit 427 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saucy Streetfood. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 23:09 Heerlijke friet. Lekkere burger
29 feb 2024 om 21:41 Het eten was echt super spang en snel bezorgd!
15 feb 2024 om 20:16 We scheduled delivery, perfect timing! Delicious burgers, maybe the best ones in town.
15 feb 2024 om 19:51 Double smash burger beste burger sinds tijden die ik op heb
5 feb 2024 om 10:05 Incroyable
4 feb 2024 om 11:49 Burgers that look as perfect as in the picture and taste even better than they look
1 feb 2024 om 21:27 Goede kwaliteit, snel bezorg en warm eten!
28 jan 2024 om 20:52 Eten was prima, vond het niet heel bijzonder. We moesten het wel opwarmen want was lauw. Is hele dunne friet dus dan is dat al snel. Burger had ook warmer gekund. Ben gewend dat thuisbezorgd altijd heel lang duurt met bezorgen dus wachttijd viel mee
26 jan 2024 om 22:22 Snel en heel lekker
26 jan 2024 om 8:18 Beste burgers van Rotterdam en altijd een hele vriendelijke bezorger. Aanrader!
25 jan 2024 om 22:36 Vlees van de smashburger was iets te taai maar voor de rest geweldig! Normaal probeer ik niet zo gauw een nieuwe tent maar ik ben aangenaam verrast. Burger is erg lekker en gebalanceerd in ingredienten, patat was ook prima. Zal weer bestellen!
25 jan 2024 om 20:23 Heerlijk eten en precies op gekozen tijdstip bezorgd. Aanrader!